CLOWN 

​To express that which cannot be explained by language, the Clown expresses what others are feeling. The Clown is always the other person. Playfulness is an attitude of joy which develops when the mind is free from all prejudices. When we are in a playful state, a state of play, we are spontaneous. To be spontaneous one must accept the way things are and have no resistance. 


- Baba Hari Dass en Grindl Kuchirka (Dancing Clown)

De clown inspireert. Hij kent geen verleden en toekomst, hij leeft alleen in het nu. Met volle overtuiging begint hij steeds weer aan iets nieuws, altijd nieuwsgierig en bereid om iets voor de eerste keer te doen. Oordeelloos. Opnieuw en daarna nog eens. Als geen ander is hij in staat om de psychische ruimte tussen spel en toeschouwer te betreden, daarin te falen, te ontregelen, te verrassen en te verwonderen. In verschillende vormen en gedaanten is de clown herkenbaar of zichtbaar in mij en in mijn werk.‘On living with the red nose on’

Interview met Lee Delong, clowndocent, in "The Art of Now".  

Klik hier

FOTO’S

ACTUELE PROJECTEN

AFGERONDE PROJECTEN

Copyright© 2019 Hans Jeths Studio. All rights reserved.        

TOP

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK

Deze website maakt gebruik van cookies om de site te verbeteren en om gedrag te volgen binnen en mogelijk buiten de site. Zie ons Privacybeleid voor meer informatie.